Sprijinul financiar pentru telemuncă nu va fi acordat angajatorilor care au efectuat înregistrarea în REVISAL în mod tardiv

October 27, 2020 Hristescu & Partners

În data de 27 octombrie 2020, a intrat în vigoareOrdonanța de urgență nr. 182/2020 pentru completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 147/2020 privind acordarea unor zile libere pentru părinți în vederea supravegherii copiilor, în situația limitării sau suspendării activităților didactice care presupun prezența efectivă a copiilor în unitățile de învățământ și în unitățile de educație timpurie antepreșcolară, ca urmare a răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2, precum și a art. 6 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 132/2020 privind măsuri de sprijin destinate salariaților și angajatorilor în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, precum și pentru stimularea creșterii ocupării forței de muncă. 

Dintre modificările aduse, amintim următoarele:

  • Sprijinul financiar în cuantum de 2500 de lei de care beneficiară angajatorii pentru fiecare salariat ce prestează activitatea în regim de telemuncă, nu va fi acordat acelora care care au transmis în REVISAL datele privind desfășurarea activității în regim de telemuncă, după expirarea termenului legal de înregistrare a modificării.

A member of

 

Copyright © 2024 thesigtreeteam. All Rights Reserved.

Let's chat!

Say hello!