A intrat în vigoare Ordinul nr. 1886/2020 privind aprobarea mecanismului financiar de transfer al sumelor aferente granturilor cuvenite beneficiarilor în cadrul Schemei de ajutor de stat pentru susținerea activității IMM-urilor în contextul crizei economice generate de pandemia COVID-19 din bugetul Ministerului Finanțelor Publice – Acțiuni generale către Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii – S.A. – IFN, a modelului Convenției privind implementarea Programului de susținere a întreprinderilor mici și mijlocii “IMM INVEST ROMÂNIA”, a modelului Convenției de garantare și plată a granturilor, al contractului de garantare, al înscrisului, precum și pentru stabilirea nivelului comisionului de risc și al comisionului de administrare pentru anul 2020

April 27, 2020 Hristescu & Partners
  • Se stabilește comisionul de administrare al garanțiilor acordate de F.N.G.C.I.M.M. în cadrul Programului “IMM INVEST ROMÂNIA”, pentru anul 2020, la un nivel de 0,15% pe an pentru toată perioada de valabilitate a garanțiilor, calculat la valoarea/soldul garanției statului.

  • Se stabilește comisionul de risc, aplicat la valoarea/soldul garanției de stat, al garanțiilor acordate de F.N.G.C.I.M.M. în cadrul Programului “IMM INVEST ROMÂNIA”, pentru anul 2020, la un nivel de:
    • 0,25% pentru primul an de garantare;
    • 0,5% pentru anii 2 și 3 de garantare;
    • 1% pentru anii 4-6 de garantare.

A member of

 

Copyright © 2024 thesigtreeteam. All Rights Reserved.

Let's chat!

Say hello!